Ilmoittaudu tunneille!

Huippu Center avataan joulukuussa!

Kirjoitettu: 06.10.2016

uusin-kuva-3

Huippu on mukana uudessa Bellanrannan elämyskeskuksessa, jonne tulee yli 10 000 neliömetriä erilaisia sisäaktiviteetteja. Joulukuussa valmistuva Huippu Center on laadukas kokonaisuus, johon kuuluvat monipuolinen kuntosali, liki 300 neliön ryhmäliikuntatila virtuaali- ja tilaustunteja varten sekä tilavat pukuhuoneet saunoineen.

Lisäksi Huippu Centeriin tulee 400 neliön kokoinen trampoliiniareena, jossa voi vapaan pomppimisen lisäksi pelata joukkuepelejä sekä järjestää yksitystilaisuuksia tai synttäreitä.

”Trampoliiniareena on Itä-Suomessa ensimmäinen laatuaan, ja innostaa lapsia ja lapsenmielisiä liikkumaan. Odotan jo itsekin, että pääsen pomppimaan,” kertoo Kuntokeskus Huipun toimitusjohtaja Hannu Airila innostuneena. ”Meillä lapset voivat nauttia trampoliineista, ja samalla vanhemmat saavat omaa aikaa kuntosalikäyntiä varten. Bellanrannan alueella on kiinnitetty huomiota sujuvuuteen. Parkkipaikkoja riittää, ja meille on helppo tulla vaikka koko perheen voimin harrastamaan yhden pysähdyksen taktiikalla”, Airila jatkaa.

”Tavoitteenamme on inspiroida ihmisiä liikkumaan. Huippu on tunnettu fiiliksestään, ja panostamme jatkossakin hyvään tunnelmaan ja yhteisöllisyyteen.”, Airila kertoo. ”Uuden keskuksen myötä Huippu liikuttaa ihmisiä entistä monipuolisemmin. Center palvelee etenkin kaupungin eteläosan asukkaita, ja keskustassa jatkuu monipuolinen ryhmäliikunta. Viikonloppulomilla Huipun jäsenkorttia voi hyödyntää Tahkolla, jossa jäsenet pääsevät harjoittelemaan Huippu Tahkon kuntosalilla Tahko Spa Hotelin yhteydessä”, kuvaa Airila Huipun palvelutarjontaa.

Huippu Centerin kuukausikortti maksaa 39,90 €, ja se oikeuttaa Centerin kuntosalin sekä virtuaaliohjattujen tuntien käyttöön. Opiskelijoille jäsenyys irtoaa hintaan 29,90 €/kk. Trampoliiniareena on oma kokonaisuutensa, jonka liput myydään vastaanotosta erikseen. Huippu Centerin hieronnasta vastaa Ilpo Kemppainen, ja personal trainer -palveluista MamaFactorystä tuttu Maria Kumlin.

Huippu Center avataan joulukuun puolivälissä samaan aikaan Sawon kanssa. Uuden keskuksen myötä Huipun omistuspohja laajenee, kun omistajiksi tulevat rakennusalan yrittäjä Jussi Konttinen sekä LähiTapiolassa päivätyötään tekevä Jari Vilmi. Jo aikaisemmin omistajina olleet Hannu Airila ja Veli-Matti Lonka jatkavat osakkaina.

Huippu Centerin lisäksi Bellanrantaan tulee perheille suunnattu HopLop, erityisesti urheilun harrastajia palveleva Oheisharjoittelukeskus sekä CrossFit-sali Sawo. Ennestään alueella toimivat Golfkeskus sekä Laserpelikeskus.

”Olen iloinen Bellanrannan toimijoiden yhteishengestä, joka tulee käytännössä näkymään koko perheen viihtymisenä alueella sekä mielenkiintoisina tapahtumina. On hienoa olla mukana uniikin kokonaisuuden rakentamisessa”, Airila päättää.

Lisätietoja antavat Huippu Keskustan toimitusjohtaja Hannu Airila, 050 3219714 / hannu.airila@huippupaikka.fi sekä Huippu Centerin toimitusjohtajana aloittava Jenni Pohjolainen 044 0739205 / jenni.pohjolainen@huippupaikka.fi.

.