Ilmoittaudu tunneille!

Huippu Center avautuu 19.12.

Kirjoitettu: 23.11.2016

Joulukuun 19. päivä Bellanrantaan aukeaa huikea paikka! Huippu Centerin lähes 700 neliön kuntosali on varustettu laadukkain Technogymin laittein sekä monipuolisin välinein.

Kuntosalin kyljessä on vajaan 300 neliön ryhmäliikuntatila, jossa virtuaaliohjatut tunnit pyörivät ilta-aikaan kalenterin ja muina aikoina asiakkaan valinnan mukaan. Paikoitusaluetta on mukavasti ja sijainti hyvien yhteyksien äärellä.

huippu-center-vipuvarsilaitteet-sisäpyöräily

Saliharjoittelua aloittavat saavat jutun juonesta kiinni heti Huippu Startissa, joka tutustuttaa tiloihin ja kuntosaliharjoittelun perusteisiin. Technogymin uudet Selection pro -laitteet ovat liikeradoiltaan huiput ja soveltuvat erinomaisesti perusharjoitteluun.

Haastavampaan treeniin tarjolla on Pure Strength -vipuvarsilaitteita sekä Torquen harjoitusräkki eli teline, jonka varusteina ovat mm. joystick, monkey bar, renkaat, trx, nyrkkeilysäkki, talja, kuntopallonheittolevy ja kuntopallotrampoliini. Toiminnalliseen sekä kuntouttavaan harjoitteluun on siten hyvin pelivälineitä.

huippu-center-ryhmäliikunta

Verryttelyä ja aerobisia eli hapenottoa kehittäviä harjoituksia varten Huippu Centerissä on 6 juoksumattoa, 4 crosstraineria, 2 soutulaitetta ja 2 Wattbikeä. Lisäksi salilta löytyy sisäpyöräilyalue, jossa on 6 spinningpyörää virtuaaliohjattujen tuntien kera. Näin myös kestävyyslajien talviharjoittelu on tehokasta ja mukavaa.

huippu-center-painopakkalaitteet

Huippu Centerin äänentoistojärjestelmä on kauttaaltaan laadukas. Erinomaisen harjoitteluympäristöstä tekee kosteuttava ilmanvaihtojärjestelmä, joka auttaa etenkin kuivasta sisäilmasta kärsiviä treenaajia. Centerissä katto on muutenkin korkealla, ja tilat viihtyisät. Modernit pukutilat saunoineen palvelevat sekä töihin suuntaavia että rentoutujia.

huippu-center-jumppakulma

Huippu Centerin yhteyteen valmistuu Itä-Suomen ensimmäinen trampoliiniareena, jossa on 400 neliötä erivahvuisia trampoliineja sekä hyppymonttu. Menoa ja meininkiä on tarjolla niin pienille kuin isommillekin pomppijoille!

Tule tutustumaan Huippu Centeriin avointen ovien päivinä la 17. ja su 18. joulukuuta!
Huippu Center avataan 19.12.