Ilmoittaudu tunneille!

Tunne johon palaat

 

Noin 700 m2 kuntosalimme sisältää lämmittelyalueen lisäksi kolme erityyppistä lihastenkehittämisaluetta; Techno Gymin Selection Pro- painopakka-alueen, Techno Gym Pure vipuvarsialueen sekä reilunkokoisen irtopainoalueen, jossa muun muassa taljat, kyykky- ja penkkipaikat.

Kuntosalin lisäksi meillä on noin 280 m2:n kokoinen ryhmäliikuntatila. Tilassa toteutetaan ryhmäliikuntatunteja virtuaalisesti sekä ohjatusti. Päivittäin muutamat tunnit tulevat aikataulutetusti, muuna aikana tunnit ja tilat ovat vapaassa käytössä. Valitut virtuaalituntimme ovat monipuoliset: pääset valitsemaan mm. Easy Stepin, Spinningin, Body Pumpin tai vaikkapa kahvakuulailun. Lisäksi voit tehdä erilaista treeniä virtuaaliohjatusti mm. joogan, syvävenyttelyn tai kehonhallintatunnin avulla. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja voit käyttää myös vapaasti, jos sinulla on ryhmäliikuntajäsensopimus.

Keskuksestamme löytyy nykyaikaiset saniteettitilat saunoineen. Kivikasakiukaat tarjoavat miellyttävän kosteat ja rentouttavat löylyt treenihetken päätteeksi.

Meillä treenatessasi voit nauttia ainutlaatuisesta ilmankostutusjärjestelmästä.

Kuntosalimme perusjäsenyyteen on huomioitu seuraavat asiat:

  • kuntosalin käyttö aukioloaikoinamme 05.00 – 24.00
  • ryhmäliikuntatilan ja virtuaalituntien käyttömahdollisuus
  • nykyaikaiset pukuhuoneet suihkuineen ja saunoineen
  • ilmaa kostuttava ilmanvaihtojärjestelmä
  • ei erillisiä aloitusmaksuja
  • ei määräaikaisia sopimuksia, 1 kuukauden irtisanomisaika

Kuntosaliin ja virtuaalitunteihin on mahdollista tutustua veloituksetta kolme peräkkäistä päivää. Tule vastaanottomme aukioloaikana, niin tehdään sinulle kolmen päivän tutustumispassi tai jäsenyys Huippuun joukkoomme!

Huippu Facebookissa

HUIPPU INSTAGRAMISSA

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page