Ilmoittaudu tunneille!


NYT SAAT HUIPPUJÄSENYYDELLÄ KUNTOSALIN, VIRTUAALI-JA OHJATUN RYHMÄLIIKUNNAN 39.90 € / KK.

 

TUNTIKUVAUKSET

TRAMPPATREENI 55`

Valmistaudu treeniin, joka pistää keskivartalon töihin ja hymyn huulille!

Kysessä ei ole suinkaan temppukoulu, joten tästä syystä tunnille voivat osallistua kaikki, jotka haluavat haastaa kehoa uudella tavalla.

Tunti aktivoi tehokkaasti keskivartalon ja kehittää nopeasti tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Syke nousee, hiki virtaa ja mikä parasta se on hauskaa!

Ilmoittaudu tunneille

 

HUIPPU PUMP 55`

Valmistaudu koko kehon lihaskuntoharjoitukseen mukaansa tempaavien biisien tahdissa!

Huippu pumpissa käytetään pump-tankoja- ja painoja, jotka on helppo valita oman kuntotason mukaan. Treeni koostuu perusliikkeistä eikä rytmitajua ja tanssitaitoja tarvita mutta laulaa kyllä saa jos huvittaa!

Tällä tunnilla saat poltetta pakaraan, hikeä otsaan ja kaikkea siltä väliltä!

Ilmoittaudu tunneille

 

HUIPPU DANCE 55`

Hauska ja energinen tanssitunti, jossa tutustutaan eri latinotansseihin, mm. samba cha cha, jive ja salsa. Tunneilla tehdään helpohkoja perusaskeleita, joita muokataan ryhmän mukaan.

Pääasia, että hiki virtaa ja pääset tanssimaan. Ei tarvitse aikaisempaa kokemusta ja sopii hyvin aloittelijoille.

Ilmoittaudu tunneille

 

KAHVAKUULA 55`

Koko kehon voimatunti, jonka aikana käydään läpi kahvakuulan kanssa tehtäviä perusliikkeitä.

Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, sekä tasapainoa. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii myös aloittelijoille.

Ilmoittaudu tunneille

 

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU 55`

Monipuolisesti koko kehoa kuormittava tunti. Tunnilla tehdään erilaisia lihaskunto- ja sykeharjoitteita. Harjoitteita tehdään kehonpainoa ja erilaisia välineitä hyväksi käyttäen. Jokainen tunti on aina erilainen.

Tällä tunnilla saat säädeltyä treeni tehoa kuntosi mukaan, joten tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla saat ajatukset pois muusta ja pääset keskittymään itse treeniin. Tule nostamaan sykkeesi huippuun tunnilla, jossa varmasti pääset myös haastamaan itsesi!

Ilmoittaudu tunneille

 

CORE 30`

Keskivartalo on kaiken ydin treenissä sekä arkiaskareissa. Tällä tunnilla treenaat keskivartaloon hyvän tuen ja vahvat lihakset. Tunti sopii erittäin hyvin aloittelijoille, sillä se ei vaadi hyvää peruskuntoa. Mukava tunti myös kokeneemmalle kuntoilijalle.

Ilmoittaudu tunneille

 

RPV 30`

Tällä tunnilla keskitytään treenaamaan peppua, reisiä ja vatsaa. Tehokas treeni kiireiseen aikatauluun. Valmistaudu pakaraa polttavaan ja vatsaa hapottavaan treeniin!

Ilmoittaudu tunneille

 

KEHONHUOLTO 40`

Palauttava, kehon hyvinvointia edistävä tunti. Tunti kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja edistää palautumista. Sopii kaikille, rauhallinen tunti.

 

 

Ilmoittaudu tunneille