Ilmoittaudu tunneille!

OHJATUT RYHMÄLIIKUNTATUNNIT TAUOLLA KESÄ,- HEINÄ- JA ELOKUUN!
PÄIVITÄMME KESÄN AIKANA KUVAUKSET SYKSYN UUSISTA TUNNEISTA.

 

TUNTIKUVAUKSET

Tramppatreeni

Valmistaudu treeniin, joka pistää keskivartalon töihin ja hymyn huulille!

Kysessä ei ole suinkaan temppukoulu, joten tästä syystä tunnille voivat osallistua kaikki, jotka haluavat haastaa kehoa uudella tavalla.

Tunti aktivoi tehokkaasti keskivartalon ja kehittää nopeasti tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Syke nousee, hiki virtaa ja mikä parasta se on hauskaa!

Ilmoittaudu tunneille

 

Huippu PUMP

Valmistaudu koko kehon lihaskuntoharjoitukseen mukaansa tempaavien biisien tahdissa!

Huippu pumpissa käytetään pump-tankoja- ja painoja, jotka on helppo valita oman kuntotason mukaan.Treeni koostuu perusliikkeistä eikä rytmitajua ja tanssitaitoja tarvita mutta laulaa kyllä saa jos huvittaa!

Tällä tunnilla saat poltetta pakaraan, hikeä otsaan ja kaikkea siltä väliltä!

Ilmoittaudu tunneille

 

Huippu HIIT  (ei tällä hetkellä lukujärjestyksessä)

Huippu HIIT on 30 minuutin tehotreeni kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä. Liikkeet tehdään patteriharjoituksena oman kuntotason mukaan.

Tunti sisältää kovatehoisia ja palauttavia osuuksia, jotka vuorottelevat tunnin aikana. Tällä tunnilla pääset testaamaan omia rajojasi!

Ilmoittaudu tunneille

 

Kahvakuula

Koko kehon voimatunti, jonka aikana käydään läpi kahvakuulan kanssa tehtäviä perusliikkeitä.

Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, sekä tasapainoa. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii myös aloittelijoille.

Ilmoittaudu tunneille

 

Huippu SYKE

Monipuolisesti koko kehoa kuormittava circuit-tunti. Tunnilla tehdään aerobistakuntoa, liikkuvuutta ja koordinaaiota harjoittavia liikkeitä erilaisia välineitä hyödyntäen.

Tällä tunnilla saat säädeltyä treeni tehoa kuntosi mukaan, joten tunti sopii kaikille. Tule nostamaan sykkeesi huippuun tunnilla, jossa hiki varmasti lentää!

Ilmoittaudu tunneille

 

Kiinteytys (ei tällä hetkellä lukujärjestyksessä)

Koko kehon lihaskuntotunti. Liikkeet tehdään pääsääntöisesti oman kehon painolla, tai muutamia lisäpainoja käyttäen. Tunti sisältää lihaskuntoliikkeiden lisäksi muutamia sykettä nostattavia osuuksia, joiden tarkoitus on lisätä räjähtävyyttä ja laittaa tietysti hiki virtaamaan.

Ilmoittaudu tunneille

 

RPV 30`

 

Ilmoittaudu tunneille

 

Kehonhuolto

Tunnilla parannat kehonhallintaasi, liikeratojasi ja annat kehollesi mahdollisuuden palautua. Tunti sisältää mm. lämmittelyn, liikkuvuusharjoitteita ja venyttelyä.

Kehonhuoltotunnista on hyötyä kaikille, eikä se vaadi aikaisempaa kokemusta.

Ilmoittaudu tunneille