Ilmoittaudu tunneille!


NYT SAAT HUIPPUJÄSENYYDELLÄ KUNTOSALIN, VIRTUAALI-JA OHJATUN RYHMÄLIIKUNNAN 39.90 € / KK.

 

TUNTIKUVAUKSET

Tramppatreeni 55`

Valmistaudu treeniin, joka pistää keskivartalon töihin ja hymyn huulille!

Kysessä ei ole suinkaan temppukoulu, joten tästä syystä tunnille voivat osallistua kaikki, jotka haluavat haastaa kehoa uudella tavalla.

Tunti aktivoi tehokkaasti keskivartalon ja kehittää nopeasti tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Syke nousee, hiki virtaa ja mikä parasta se on hauskaa!

Ilmoittaudu tunneille

 

Huippu PUMP 55`

Valmistaudu koko kehon lihaskuntoharjoitukseen mukaansa tempaavien biisien tahdissa!

Huippu pumpissa käytetään pump-tankoja- ja painoja, jotka on helppo valita oman kuntotason mukaan. Treeni koostuu perusliikkeistä eikä rytmitajua ja tanssitaitoja tarvita mutta laulaa kyllä saa jos huvittaa!

Tällä tunnilla saat poltetta pakaraan, hikeä otsaan ja kaikkea siltä väliltä!

Ilmoittaudu tunneille

 

Huippu HIIT 45`

Huippu HIIT on 45 minuutin tehotreeni kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä. Liikkeet tehdään patteriharjoituksena oman kuntotason mukaan.

Tunti sisältää kovatehoisia ja palauttavia osuuksia, jotka vuorottelevat tunnin aikana. Tällä tunnilla pääset testaamaan omia rajojasi!

Ilmoittaudu tunneille

 

Kahvakuula 55`

Koko kehon voimatunti, jonka aikana käydään läpi kahvakuulan kanssa tehtäviä perusliikkeitä.

Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, sekä tasapainoa. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii myös aloittelijoille.

Ilmoittaudu tunneille

 

Toiminnallinen harjoittelu 55`

Monipuolisesti koko kehoa kuormittava tunti. Tunnilla tehdään erilaisia lihaskunto- ja sykeharjoitteita. Harjoitteita tehdään kehonpainoa ja erilaisia välineitä hyväksi käyttäen. Jokainen tunti on aina erilainen.

Tällä tunnilla saat säädeltyä treeni tehoa kuntosi mukaan, joten tunti sopii kaikille. Tule nostamaan sykkeesi huippuun tunnilla, jossa hiki varmasti lentää!

Ilmoittaudu tunneille

 

Core 30`

Keskivartalo on kaiken ydin treenissä sekä arkiaskareissa. Tällä tunnilla treenaat keskivartaloon hyvän tuen ja vahvat lihakset.

Ilmoittaudu tunneille

 

RPV 55`

Tällä tunnilla keskitytään treenaamaan peppua, reisiä ja vatsaa. Valmistaudu pakaraa polttavaan ja vatsaa hapottavaan treeniin!

Ilmoittaudu tunneille

 

Jooga 60`

Hathajoogatunneille tulemisen kynnys on matala. Jokainen voi harjoittaa joogaa omasta lähtötilanteestaan riippumatta ja voi muuttaa liikkeitä itselle sopiviksi. Joogatunnille voi tulla ilman odotuksia mutta tavoitteina voi olla myös oman kunnon parantaminen, kehon liikkuvuuden lisääminen tai energisyyden hakeminen.

Lujanlempeää joogaa, kaikkien ulottuville, yksinkertaisin perusharjoituksien avulla. Hathajoogaharjoituksen tarkoitus on kehon ja mielen yhdistäminen, joka tapahtuu luonnollisen ja tietoisen hengityksen avulla.

Tunnin aikana ensin virittäydytään harjoitukseen, tehdään sitten monipuolisia mutta sopivan helppoja liikesarjoja omaa kehoa kuunnellen. Harjoitus päättyy rentoutumiseen ja keskittymiseen.

Maanantaiaamun tunti painottuu kehotietoisuuden lisäämiseen ja luonnollisesti aamutunneilla myös ”herätellään” omaa kehoa. To ja pe tunnit ovat sitten enemmän omaa kehoa huoltavia ja samalla hieman fyysisempää harjoituksia.

Hathajoogassa ei ole kilpailua eikä suoritusvaatimuksia, joten jokainen tekee aina oman, henkilökohtaisen harjoituksen. jooga sopii silloin kaikenikäisille ja -kuntoisille ja tietenkin kummallekin sukupuolelle.

Ilmoittaudu tunneille