Ilmoittaudu tunneille!

Huippu Center

Huippu Center on osa Bellanrannan elämys- ja aktiviteettikeskusta, jossa liikkujat ja elämystenetsijät, perheet ja porukat kohtaavat.

Huippu Center on koko perheen liikuntakeskus Bellanrannassa. Avarat ja nykyaikaiset tilamme koostuvat monesta eri alueesta. Lisäksi ainutlaatuinen ilmankostutusjärjestelmä takaa hyvän sisäilman antaen miellyttävän treenihetken vuoden ajasta riippumatta.

Huippu Centerissä on laadukas ja monipuolinen kuntosali. Kuntosalilla on pääasiassa Techno Gymin laitteet joita on täydennetty mm. Hoistin ja Goljatin laitteilla. Näin on saatu kattava ja toimiva kokonaisuus hyvän ja kokonaisvaltaisen treenaamisen luomiseksi.

Toiminnallisemman treenin ystäville on oma tilansa jossa voi nostella isompiakin painoja.

Ryhmäliikuntasalissa pyörivät ohjatut ryhmäliikuntatunnit sekä virtuaalitunnit. Treenien jälkeen on hyvä rentoutua saunassa.

Trampoliiniareenamme on kaikenikäisille. Areenalle pääsee pomppimaan aukioloaikoina vapaasti ystävien tai koko perheen kesken. Huippu Centerillä järjestät myös helposti aktiiviset tramppasynttärit. Aukioloaikojen ulkopuolella järjestämme yksityistunteja sekä ohjattuja Tramppatreenejä.

Huippu Centerin vastaanotto palvelee

ma-pe 15-20
la 10-19
su 12-18

Jäsenkortilla 05-24

Trampoliiniareena on avoinna vastaanoton aukioloaikoina (maanantaisin ja torstaisin 15-19)

center@huippupaikka.fi 

044 753 1109

Siikaranta 9, 70620 Kuopio

Katso Huippu Centerin hinnasto

Ota yhteyttä