Milla Tukiainen

Personal Trainer

Hei

Olen Milla, yksi Personal trainereista täällä Huippu Centerillä. Valmentajana olen innostava ja energinen sekä mukana suurella sydämellä ja intohimolla liikuntaa, urheilua sekä hyvinvointia kohtaan. Minulle tärkeää on löytää juuri sinulle sopiva tapa päästä omiin tavoitteisiisi. Olivat ne sitten energisemmän arjen tavoittelussa, painonhallinnassa, lihasmassan kasvatuksessa, kehonkoostumuksen muokkaamisessa tai kuntosaliharjoittelun optimoinnissa.

Liikuntaneuvojan sekä personal trainer koulutuksen lisäksi olen kouluttautunut fysioterapeutiksi, jonka vuoksi osaan huomioida myös erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat. Treenataan turvallisesti haastaen ja kuunnellen kehoa.

Koulutusten lisäksi minulta löytyy monen vuoden kokemusta tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta, jota olen kartuttanut jo vuodesta 2011. Tällä hetkellä kilpailen itse fitneksessä. Lisäksi minulla on monipuolinen joukkueurheilutausta, johon kuuluu monta vuotta kilpaurheilua lentopallon, jalkapallon sekä joukkuevoimistelun parista. Urheilu on siis ollut iso osa elämääni jo pienestä pitäen ja arkeni on rakentunut vahvasti sen ympärille aina. Joten, tiedän kyllä että kiireisen arjen ja intensiivisen harjoittelun yhteensovittaminen ei aina ole helppoa, mutta mahdotonta se ei ole kun priorisoidaan, suunnitellaan sekä löydetään ne itselle sopivat toimintatavat!

Laita siis viestiä tulemaan tai nappaa hihasta niin katsotaan sun tilanne, etsitään sulle sopivat toimintatavat ja lähdetään yhdessä tekemään töitä sun unelmien ja tavoitteiden eteen. Nautitaan matkasta ja pidetään kivaa!

Kun tehdään asioita joista nautitaan ja jotka tuntuvat hyviltä, niin jaksetaan paremmin, saadaan tulosta ja ennen kaikkea tehdään muutoksesta pysyvää!

Ota yhteyttä

Milla Tukiainen

040 4118935
millatukiainen.training@gmail.com


Instagram