TUOTTEIDEN JA PALVELUJEN MYYNTI-, TOIMITUS- JA VARAUSEHDOT INTERNETISTÄ OSTETTAESSA JA VARATTAESSA

OSAPUOLET

Nämä ehdot (”Ehdot”) soveltuvat sopimukseen (”Sopimus”), joka on solmittu tänä päivänä, jolloin Sinä olet sähköisesti, sähköpostilla tai kirjallisesti hyväksynyt Sopimuksen ehdot, seuraavien osapuolten kesken:

Huippu Center Oy , Y-tunnus 2772236-1, osoitteessa Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio (”Myyjä”) ja

Sinä asiakas, olet hyväksynyt (mikäli olet alle 18 vuotta, Sinun on hankittava huoltajien hyväksyntä) sähköisesti, sähköpostilla tai kirjallisesti sopimuksen, tuotteiden ja/tai palveluiden ostamisesta ja ajan varauksesta palveluiden antamista varten (”Sinä”).

Myyjä ja Sinä voitte olla molemmat jäljempänä yhdessä ”Osapuolet” ja kumpikin erikseen ”Osapuoli”.

Selvyyden vuoksi todetaan, että nämä Ehdot koskevat vain verkkokaupasta tehtyjä ostoja.

MÄÄRITTELYT

”Palvelu” tarkoittaa Myyjän markkinoimia ja myymiä tuotteita sekä palveluita, joita voit ostaa verkkokaupasta.

”Palveluvaraus” tarkoittaa ajanvarausta Palveluihin eli Palvelun ostamista.

”Tuote” tarkoittaa Myyjän verkkokaupassa kulloinkin markkinoimia ja myymiä tuotteita.

PALVELUVARAUKSET JA NIIDEN PERUMINEN

Tekemäsi Palveluvaraukset ovat sitovia sopimuksia Sinun ja Myyjän välillä. Voit kuitenkin perua Palveluvarauksen seuraavasti:

  1. Palvelulla on 14päivän palautusoikeus, lukuunottamatta tietylle aikavälille suunniteltua kurssia, jonka maksu on samalla sitova ilmoittautuminen kurssille. Peruminen on mahdollista tehdä lääkärintodistuksella.
  2. Jos perut Palveluvarauksen myöhemmin kuin 0 minuuttia ennen varaamaasi palveluaikaa, voit tehdä sen ainoastaan puhelimitse Myyjälle ja Sinun tulee maksaa Myyjälle 50 % Palvelun hinnasta.
  3. Mikäli et peru Palveluvarausta lainkaan tai perut sen myöhemmin kuin edellä kohdassa b) on todettu, Sinun tulee maksaa Myyjälle koko Palvelun hinta.

Palautuksissa/reklamaatioissa/peruutuksissa olethan yhteydessä vastaanottoomme center@huippupaikka.fi (044 753 1109) tai kurssin ohjaavaan ohjaajaan (yhteystiedot kurssin tiedoissa).

Palautus suoritetaan asiakkaan käyttämälle maksutavalle.

Myyjä voi laskuttaa Sinulta edellä olevat maksut laskulla, mikäli Osapuolet eivät sovi, että maksat ne verkkokaupassa tai Myyjän tiloissa. Myyjä voi lisätä kohtuullisen laskutuslisän 5,00 euroa laskun summaan.

Mikäli Myyjä joutuu perumaan Palveluvarauksen, Sinun ei tarvitse maksaa Palvelun hintaa. Myyjällä on oikeus perua Palveluvaraus, jos Palvelun toimittamiselle tulee este, esimerkiksi sairaustapaus, liian vähäinen osallistujamäärä tai muu vastaava este.

TOIMITUS JA HINNAT

Toimitusaika

Tilaamasi Tuotteet ja Palvelut toimitetaan Myyjän varaston ja resurssien mukaisesti. Myyjän palvelussa antamat toimitusajat ovat arvioita, eivätkä ne sido Myyjää, mikäli Myyjä ei ole kirjallisesti vahvistanut toimitusta tiettynä ajankohtana.

Myyjä vastaa Tuotteiden ja Palvelujen mahdollisista kuljetuskustannuksista ja muista kustannuksista, joita aiheutuu ennen niiden luovutusta. Tämä ei kuitenkaan koske kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet siitä, että Tuotteiden tai Palvelun luovutus on viivästynyt Sinusta johtuvasta syystä.

Toimitusmaat ja toimituspaikka

Mikäli Myyjä ei ole sitoutunut kirjallisesti muuhun tilaushetkellä, toimitusmaa on Suomi. Palvelut annetaan ja Tuotteet luovutetaan Myyjän päätoimipaikassa, joka on ilmoitettu palvelussa, mikäli Myyjä ei ole sitoutunut kirjallisesti muuhun tilaushetkellä.

Hinnat

Tuotteiden ja Palveluiden hinnat on kerrottu Myyjän verkkosivuilla täällä: http://huippucenter.fi. Hinta vahvistetaan tilausta tehtäessä ja tilausvahvistuksessa.

Myyjällä on oikeus muuttaa Tuotteiden ja Palveluiden hintoja koska tahansa, mutta muutokset eivät vaikuta Tuotteiden ja Palveluiden ostoihin, jotka on tehty ennen hinnanmuutosta.

Jos maksat Tuotteen tai Palvelun laskua vastaan Myyjälle jälkikäteen, Sinun on maksettava hinta viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluttua laskun päivämäärästä.

Maksutavat ja maksuaika

Palvelussa tekemäsi Tuotteiden ja Palveluiden ostot on mahdollista maksaa niillä maksutavoilla, jotka on kulloinkin ilmaistu palvelussa tehdessäsi ostoksia. Jos laskutus on vaihtoehtona, Myyjä voi lisätä palvelussa ilmaistun laskutuslisän laskun summaan.

Laskuille myönnettävä maksuaika on neljätoista (14) päivää laskun päivämäärästä.

Myyjä ei ole vastuussa verkkopankin, luottokorttiyhtiön järjestelmän tai muun maksamisessa käytetyn järjestelmän toiminnasta, mikäli pakottava voimassa oleva oikeus ei päätä toisin.

Checkout maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

! 5.10. Checkout muuttuu Paytrailiksi:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteseloste

 

Toimituskulut

Toimituksiin lisätään tilaushetkellä ilmoitetut toimituskulut.

Alaikäiset

Voimassa oleva laki edellyttää, että tarvitset huoltajien suostumuksen, mikäli et ole täyttänyt 18 vuotta. Sopimus astuu voimaan vasta sen jälkeen, kun Sinä ja huoltajasi ovat antaneet suostumuksensa Sopimuksen solmimiseen.

YHTEYDENPITO

Ilmoita palvelussa ajan tasalla olevat yhteystietosi, niin että Myyjä voi ottaa Sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Tässä tarkoituksessa Myyjällä on oikeus lähettää Sinulle myös sähköposteja ja tekstiviestejä.

Myyjä voi lähettää Sinulle sähköpostia salaamattomana. Tällaisen viestinnän turvallisuutta heikentää se, että väärin reititettynä tai siepattuna suojaamaton sähköposti voidaan lukea helpommin kuin suojattu sähköposti.

On tärkeää, että Sinä ymmärrät ja hyväksyt, että mitkä tahansa tiedot, jotka on lähetty Internetin tai muun julkisen tietoverkon välityksellä, eivät ole 100 % turvassa. Siinä määrin kuin pakottava laki sallii, Myyjä ei vastaa mistään menetyksestä koskien tietoja, jotka Sinä lähetät Myyjälle Internetin tai muun julkisen tietoverkon välityksellä.

REKLAMAATIOT JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet myydään sellaisina, kuin ne ovat vaaranvastuun siirtyessä Tuotteesta Myyjältä Sinulle, jollei tästä nimenomaisesti kirjallisesti sovita toisin Osapuolten kesken.

Palvelut myydään sellaisina, kuin ne ovat, mikäli tästä ei nimenomaisesti kirjallisesti sovita toisin Osapuolten kesken.

Palveluiden palautusoikeus on kerrottu kohdassa ”Palveluvaraukset ja niiden peruminen”.

Sinetöityjen Tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain ehjällä sinetillä varustettuja Tuotteita.

Jos ostos on maksettu luottokortilla, palautettu summa hyvitetään luottokorttitilille. Palautukset suoritetaan siis sille maksutavalle, jota asiakas on käyttänyt verkkokaupassa.

Palautuksissa/reklamaatioissa/peruutuksissa olethan yhteydessä vastaanottoomme center@huippupaikka.fi (044 753 1109) tai kurssin ohjaavaan ohjaajaan (yhteystiedot kurssin tiedoissa).

VASTUUNRAJOITUS

Myyjän vastuu Palveluista ja Tuotteista rajautuu lain sallimiin enimmäismääriin kaikissa tilanteissa.

EI TAKUUTA

Myyjä ei myönnä Tuotteille tai Palveluille takuuta, mikäli Osapuolten kesken ei ole sovittu toisin kirjallisesti.

SOVELLETTAVA LAKI

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN

Myyjä saa siirtää Sopimuksen tai sen osan kolmannelle osapuolelle, jos Myyjä on liiketoimintakaupan, yritysjärjestelyn tai vastaavan toimenpiteen kohteena tai osapuolena.