26.-27.5. Bellanrannassa ja Kumpusaaressa järjestetään Osuma Weekend, urheilun ja viihteen tapahtuma, joka tarjoaa tekemistä myös koko perheelle.

Vuoden 2023 Osuma Weekend rakentuu Suomen kuumimman urheilutrendin Padelin ympärille. Pääset nauttimaan ammattilaisten padelpeleistä Cupra Finnish Padel Tourin parissa tai näyttämään omat taitosi hupiturnauksissa.

Viikonlopun aikana nähdään laaja kattaus urheilua, viihdettä ja illat huipentuvat räjähtäviin artisteihin! Tule mukaan viihtymään!

Lue lisää tapahtumasta ja lunasta liput iltabileisiin täältä.

Lauantaina 27.5. klo 10-15 alueella järjestetään koko perheen ILMAISTAPAHTUMA OSUMA WEEKEND.

HUOMIOITTEHAN

  • tapahtuma mahdollisesti ruuhkauttaa liikennettä ja suosittelemmekin tapahtumaan tai treenille saapumista kävellen, julkisilla liikennevälineillä tai esimerkiksi Vilkku -pyörillä. Lähimmän pyöräpysäkin löydät Kuopion Saanalta ja Saaristokadulle tapahtuman välittömään läheisyyteen pääsee busseilla 5 ja 6.
  • tapahtuman ajan, myös Huippu Centerin talon päädyssä (Siikarannan puolella) on pysäköinti kielletty. Alueella järjestetään Huipun yhteistyöjoukkueiden toimesta lajitutustumista perheen pienimmille. Muutoin pysäköintialue on normaalisti käytössä
  • Trampoliiniareenan enimmäishenkilömäärää on laskettu tapahtuman ajaksi Osuma Seikkailun pistettä varten.
    Tapahtuman ajan liput ovat Seikkailuun osallistumista lukuun ottamatta normaalihintaiset.

Lue lisää alta. Huippu Center on menossa mukana, nähdään huipulla!

Seuraa tapahtumaa:
www.osumaweekend.fi
www.facebook.com/osumaweekend
www.instagram.com/osumaweekend