Ilmoittaudu tunneille!

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatilassa voit nauttia ohjatusta ryhmäliikunnasta, jos sinulla on Huippujäsenyys, 39,90 € / kk.
Ohjattuihin ryhmäliikuntoihin pääset myös 8 euron kertamaksulla.

Virtuaaliohjatut tunnit ovat vapaasti käytössä aina kun salissa ei ole ohjattua tuntia. Voit valita mieleisen tunnin juuri silloin kun itsellesi sopii. Virtuaalitunneissa on mm. Easy Step, Spinning, Body Pump ja jooga.

Tuntimme on koodattu fiiliksen, ei rankkuuden mukaan. Sinisillä tunneilla harjoittelet lihaskuntoa useilla eri välineillä tai pelkästään oman kehon painoa käyttäen. Oranssilla tunneilla puolestaan haastat kehonhallintasi ja keskivartalosi toiminnallisin liikkein. Violetit tunnit ovat huoltavia, ja punaiset pirskahtelevat energiaa.

Valitse rohkeasti tunneista kiinnostavin!

LUKUJÄRJESTYS 7.1.2020 alkaen

HUOM!

Ryhmäliikuntatuntimme on peruttu TOISTAISEKSI!

Maanantai:
19.05 Tramppatreeni 55`

Tiistai:
18.00 Huippu Pump 55`
19.05 Jooga- Pilates 55`

Keskiviikko:
18.00 Syke & Voima

Torstai:
19.05 Tramppatreeni 55`

Lauantai:
11.00 Huippu Dance 55`

Sunnuntai:
17.00 Kahvakuula 55`
18.00 Kehonhuolto 55`

TUNTIKUVAUKSET
TRAMPPATREENI 55`

Valmistaudu treeniin, joka pistää keskivartalon töihin ja hymyn huulille!

Kysessä ei ole suinkaan temppukoulu, joten tästä syystä tunnille voivat osallistua kaikki, jotka haluavat haastaa kehoa uudella tavalla. Jokainen hyppii koko tunnin omalla trampalla.

Tunti kehittää paitsi aerobista kuntoa, myös tasapainoa ja keskivartalon syviä lihaksia. Syke nousee, hiki virtaa ja mikä parasta se on hauskaa!

Ilmoittaudu tunneille

syke & voima 55`

Tunti on Circuit-tunti, joka kuormittaa koko kehoa ja sen tehoa saa säädeltyä oman tason mukaan, joten tunti sopii kaikille.

Tunnin aikana nostetaan sykettä ja tehdään lihaskuntoharjoituksia erilaisia välineitä, sekä oman kehon painoa hyväksi käyttäen.

Ilmoittaudu tunneille

HUIPPU PUMP 55`

Valmistaudu koko kehon lihaskuntoharjoitukseen mukaansa tempaavien biisien tahdissa!

Huippu pumpissa käytetään pump-tankoja- ja painoja, jotka on helppo valita oman kuntotason mukaan. Treeni koostuu perusliikkeistä eikä rytmitajua ja tanssitaitoja tarvita mutta laulaa kyllä saa jos huvittaa!

Tällä tunnilla saat poltetta pakaraan, hikeä otsaan ja kaikkea siltä väliltä!

Ilmoittaudu tunneille

HUIPPU DANCE 55`

Reggaetton on erittäin monipuolinen soolotanssi, joka on saanut vaikutteita eri tanssilajeista, mm. afrotansseista, hip hopista sekä Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssityyleistä.

Vauhdikkaissa reggaetton liikkeissä pääsee käyttämään koko vartaloa, erityisesti lantiota ja ylävartaloa. Tunnilla sevennytään naiselliseen ja aistilliseen vartalon käyttöön.

Ilmoittaudu tunneille

KAHVAKUULA 55`

Koko kehon voimatunti, jonka aikana käydään läpi kahvakuulan kanssa tehtäviä perusliikkeitä.

Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, sekä tasapainoa. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii kaikille. Käymällä tunneilla säännöllisesti kehityt kuulailussa jatkuvasti.

Ilmoittaudu tunneille

JOOGA – PILATES 55`

Helppoa joogaa sekä tasapainoa ja keskivartalon tukilihaksia aktivoivia pilates harjoitteita. Tunti sopii kaikille.

Ilmoittaudu tunneille

kehonhuolto 55`

Palauttava, kehon hyvinvointia edistävä tunti. Tunti kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja edistää palautumista. Sopii kaikille, rauhallinen tunti.

Ilmoittaudu tunneille

 

LISÄÄ VIRTAA YRITYKSILLE

Tarjoamme yrityksille hyviä vaihtoehtoja työntekijöidensä hyvinvointiin.
Panostaminen työyhteisösi liikunnallisuuteen on siis panostus parempaan työ- ja toimintakykyyn sekä arjen jaksamiseen.  Tutussa ryhmässä liikkuminen on helppoa ja mukavaa ja se voi madaltaa kynnystä aloittaa säännöllinen liikkuminen. 

Tutustu palveluihimme tästä