Ilmoittaudu tunneille!

Tunne johon palaat

 

Huippu Centerissä on laadukas ja monipuolinen kuntosali. Kuntosalilla on pääasiassa Techno Gymin laitteet joita on täydennetty mm. Hoistin ja Goljatin laitteilla. Näin on saatu kattava ja toimiva kokonaisuus hyvän ja kokonaisvaltaisen treenaamisen luomiseksi.

Toiminnallisemman treenin ystäville on oma tilansa jossa voi nostella isompiakin painoja.

Ryhmäliikuntasalissa toteutetaan ryhmäliikuntatunteja virtuaalisesti sekä ohjatusti. Päivittäin muutamat tunnit tulevat aikataulutetusti, muuna aikana tunnit ja tilat ovat vapaassa käytössä. Valitut virtuaalituntimme ovat monipuoliset: pääset valitsemaan mm. Easy Stepin, Spinningin, Body Pumpin tai vaikkapa kahvakuulailun. Lisäksi voit tehdä erilaista treeniä virtuaaliohjatusti mm. joogan, syvävenyttelyn tai kehonhallintatunnin avulla. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja voit käyttää myös vapaasti, jos sinulla on Huippujäsenyys.

Lisäksi ainutlaatuinen ilmankostutusjärjestelmä takaa hyvän sisäilman antaen miellyttävän treenihetken vuoden ajasta riippumatta.

Keskuksestamme löytyy nykyaikaiset saniteettitilat saunoineen. Kivikasakiukaat tarjoavat miellyttävän kosteat ja rentouttavat löylyt treenihetken päätteeksi.

Kuntosalimme Huippujäsenyyteen on huomioitu seuraavat asiat:

  • kuntosalin käyttö aukioloaikoinamme 05.00 – 24.00
  • ohjattujen ryhmäliikuntojen käyttömahdollisuus
  • ryhmäliikuntatilan ja virtuaalituntien käyttömahdollisuus
  • nykyaikaiset pukuhuoneet suihkuineen ja saunoineen
  • ilmaa kostuttava ilmanvaihtojärjestelmä
  • ei erillisiä aloitusmaksuja
  • ei määräaikaisia sopimuksia, 1 kuukauden irtisanomisaika

HARKITSETKO JÄSENYYTTÄ HUIPPU CENTERILLE?
Kuntosaliin ja virtuaalitunteihin on mahdollista tutustua veloituksetta kolme peräkkäistä päivää. Tule vastaanottomme aukioloaikana, niin tehdään sinulle kolmen päivän tutustumispassi tai jäsenyys Huippuun joukkoomme!

Huippu Facebookissa

HUIPPU INSTAGRAMISSA

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page