Tuntikuvaukset

TRAMPPATREENI

Tramppatreeni 55′
Valmistaudu treeniin, joka pistää keskivartalon töihin ja hymyn huulille!
Kysessä ei ole suinkaan temppukoulu, joten tästä syystä tunnille voivat osallistua kaikki, jotka haluavat haastaa kehoa uudella tavalla. Jokainen hyppii koko tunnin omalla trampalla.
Tunti kehittää paitsi aerobista kuntoa, myös tasapainoa ja keskivartalon syviä lihaksia. Syke nousee, hiki virtaa ja mikä parasta se on hauskaa! Tunnin vähimmäisosallistujamäärä 3 henkilöä. Tunti soveltuu hyvin myös yrityksille.
Tunnilla vaihtuva ohjaaja. Ohjaajat näkyvät ilmoittautumisen yhteydessä kalenterissa.


SYKE & VOIMA

Tehokas tunti, joka kuormittaa koko kehoa ja sen tehoa saa säädeltyä oman tason mukaan, joten tunti sopii kaikille. Tunnin aikana nostetaan sykettä ja tehdään lihaskuntoharjoituksia erilaisia välineitä, sekä oman kehon painoa hyväksi käyttäen.

KAHVAKUULA

Koko kehon voimatunti, jonka aikana käydään läpi kahvakuulan kanssa tehtäviä perusliikkeitä. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, sekä tasapainoa. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten tunti sopii kaikille. Käymällä tunneilla säännöllisesti kehityt kuulailussa jatkuvasti.
Keskiviikon tunnit ohjaa Jenna ja sunnuntai tunnit Jani.

CORE

Tunnilla keskitytään keskivartalon voimaan, hallintaan ja tasapainoon. Treenin tehoa säädellään vaihtuvin välinein sekä oman kehon painolla.

PAKARA BOOST 30MIN
Uutuus tunti! 30min tehokas treeni joka kohdistuu pakaroihin. Tunnilla käytetään esim. kahvakuulia, pumppitankoja, kuminauhoja yms. Tunnilla vaihtuva ohjaaja. Ohjaajat näkyvät ilmoittautumiskalenterissa.

YLÄKROPPATREENI
Yläkroppaan kohdistuva treeni. Tunnilla käytetään pienvälineitä (kahvakuula, pumppitanko, kuminauha yms) apuna.
Tunnilla vaihtuva ohjaaja. Ohjaajat näkyvät ilmoittautumiskalenterissa.

BODY

Monipuolinen koko kehoa harjoittava lihaskuntotunti. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka aikana avaamme liikeratoja dynaamisilla liikkuvuusharjoituksilla sekä valmistelemme kehon tulevaa tuntia varten painojen kanssa tehtävän osuuden aikana. Tunnilla käytetään monipuolisesti eri välineitä kuten tankoa, käsipainoa, steppiä, kuminauhoja, kahvakuulaa. Tunnin sisältö vaihtuu 4-5 viikon välein. Tunti sisältää vaihtelevasti voimaosuuksia ja sykettä nostattavia liikkeitä.

RVP

Täsmätunti reisille, vatsalle ja pakaroille.
Tunnilla keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen käyttäen apuna erilaisia välineitä esim. pumppi tankoja, käsipainoja, kahvakuulia, kuminauhoja. Keskiviikon tunnit ohjaa Heidi. Lauantaisin vaihtuva ohjaaja.
Ohjaajat näkyvät ilmoittautumiskalenterissa.

PUMPPI

Musiikin tahtiin tehtävä voimatreeni, jossa välineinä levytanko ja vapaat painot. Kuormittavuuden voi jokainen säätää oman kuntotasonsa mukaan. Tunnilla käydään läpi kaikki isot lihasryhmät ja tunti sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneille kuntoilijoille.

HAPPYMOVE

Tunti, jolle voit tulla matalalla kynnyksellä, ilman aikaisempaa taustaa. Valmistaudu liikkumaan ja hikoilemaan helppojen liikkeiden ja mukaansatempaavan musiikin tahtiin. Sinun ei tarvitse pysyä rytmissä, vaan tunnin tavoitteena on hyvä ja iloinen mieli. Ohjaajana Julia

HUIPPU X TOIMINNALLINEN TREENI

Huippu X
Oletko valmis haastamaan itsesi? Tule mukaan toiminnallisen harjoittelun Huippu X-tunnille, jonka aika harjoitat kehoasi monipuolisesti viikoittain vaihtuvien harjoitteiden avulla. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä kuten kahvakuulaa, vastuskuminauhoja, levytankoja sekä käsipainoja.
Harjoitukset voidaan muokata vastaamaan jokaisen yksilöllisiä tarpeita, minkä ansiosta tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.
Tällä tunnilla jokainen määrää oman tahtinsa ja pääsee haastamaan itseään juuri sopivasti.
Tule sinäkin mukaan ja nauti toiminnallisen harjoittelun monipuolisuudesta!
Tunti soveltuu hyvin myös yrityksille.

(tunti järjestetään Huipun toiminnallisessa tilassa)

SPINNING​​​​​​​

Spinning tunnilla poljetaan musiikin tahtiin vastuksia vaihdellen ”ala- ja ylämäkiä”. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, koska tahdin ja vastuksen pystyt säätämään itsellesi sopivaksi. Tavoitteena saada hiki pintaan ja huippu fiilis! Tervetuloa spinning tunneille. Ohjaajina Dalis ja Marika.

FASCIAMETHOD/KEHONHUOLTO

FasciaMethod -konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla.

Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.
Tunnin ohjaa FasciaMethod -koulutuksen käynyt ohjaaja.

Tunti pidetään välillä kehonhuoltotuntina. Ohjaajat näkyvät ilmoittautumisen yhteydessä kalenterissa.


VOIMA & LIIKKUVUUS

Haluatko parantaa sekä voimaa että liikkuvuuttasi? Silloin tämä tunti on juuri Sinua varten!
Tällä tunnilla tulet haastamaan liikkuvuuttasi sekä vahvistamaan kehoasi monipuolisilla liikkeillä omaa kehonpainoa sekä välineitä hyödyntäen.
Tunti aloitetaan kehon liikeratoja avaavalla lämmittelyllä, minkä jälkeen siirrytään voima-osuuteen, jonka aikana vahvistetaan niin kehon pienempiä tukilihaksia kuin myös isoja liikuttavia lihaksia. Tunnin lopuksi tehdään lyhyt rentouttava kehonhuoltohetki.
Tunti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vahvemmasta ja liikkuvammasta kehosta.
(tunti järjestetään Huipun toiminnallisessa tilassa)

PILATES

Pilates on tehokasta keskivartalotreeniä, jonka tavoitteena on edistää Sinun hyvinvointiasi. Pilates sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Pilates on kehonhallintamenetelmä, jossa keskitytään syvien tukilihasten vahvistamiseen sekä hengitykseen edistäen optimaalista toiminnallista ryhtiä.​​​​​​​


JOOGAFLOW
JoogaFlow on koko kehon jooga tunti, jossa pääsääntöisesti pyritään etenemään asennosta toiseen jatkuvassa liikkeen virrassa. Tunti sopii myös aloittelijoille ja on vaikeustasoltaan helppo, vaikka haastamme lihaskuntoa ja edistämme liikkuvuutta erilaisten asentojen kautta.
Ohjaajana Johanna


LATIN MIX

Latin Mix tunnilla tanssitaan helpohkoja lattarikoreografioita. Syksyn aikana tanssitaan mm. salsaa, cha-cha-cha.ta, merengueta, bachataa ja reggaetonia. Kolmella peräkkäisellä tunnilla tanssitaan samaa tanssia, mutta mukaan voi tulla milloin vain. Tunti sopii kaikille.
Ohjaajana Leila.

HUIPPU ZUMBA

Tunnilla tanssitaan latinalaisen, hip-hopin, elektronisen sekä modernin musiikin tahtiin koko kroppaa treenaten ja samalla kaloreita polttaen. Tunnin aikana käydään läpi mm. latinalaisia rytmejä kuten salsaa, merengueta, cumbiaa ja reggaetonta, jotka yhdistetään rauhallisen sekä korkean intensiteetin liikkeisiin.

Tunti on tarkoitettu kaikille kokemuksesta tai iästä riippumatta. Tule siis mukaan musiikin vietäväksi ja löydä oma tapasi liikkua! Huippufiilis taattu!

HUIPPU TWERKKI

Tervetuloa aloittelijoille sopivalle twerk-tunnille. Tunneilla käydään läpi twerkin perustekniikoita sekä harjoitellaan koreografia. Mukaan tarvitset kokeilunhalua ja rennot housut. Jos omistat polvisuojat, ota ne mukaan. Tunti sopii kaikille.
Ohjaajana Jenna TuoIlmoittaudu mukaan
​​​​​​​& nähdään Huipulla!