Tervetuloa Huipun PT-blogin pariin

NAPPAA VINKIT ARKEEN SEKÄ OMIIN TREENEIHISI!

OSA 1. ESITTELY:

____________________________________________

MILLA

Olen Milla Tukiainen, yksi personal trainereista täällä Huippu Centerillä. Valmentajana olen innostava ja energinen sekä mukana suurella sydämellä ja intohimolla liikuntaa, urheilua sekä hyvinvointia kohtaan. Minulle tärkeää on löytää juuri sinulle sopiva tapa päästä omiin tavoitteisiisi. Olivat ne sitten energisemmän arjen tavoittelussa, painonhallinnassa, lihasmassan kasvatuksessa, kehonkoostumuksen muokkaamisessa tai kuntosaliharjoittelun optimoinnissa.

Liikuntaneuvojan sekä personal trainer koulutuksen lisäksi olen kouluttautunut fysioterapeutiksi, jonka vuoksi osaan huomioida myös erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat. Treenataan turvallisesti haastaen ja kuunnellen kehoa.

Koulutusten lisäksi minulta löytyy monen vuoden kokemusta tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta, jota olen kartuttanut jo vuodesta 2011. Tällä hetkellä kilpailen itse fitneksessä. Lisäksi minulla on monipuolinen joukkueurheilutausta, johon kuuluu monta vuotta kilpaurheilua lentopallon, jalkapallon sekä joukkuevoimistelun parista. Urheilu on siis ollut iso osa elämääni jo pienestä pitäen ja arkeni on rakentunut vahvasti sen ympärille aina. Joten, tiedän kyllä että kiireisen arjen ja intensiivisen harjoittelun yhteensovittaminen ei aina ole helppoa, mutta mahdotonta se ei ole kun priorisoidaan, suunnitellaan sekä löydetään ne itselle sopivat toimintatavat!

Laita siis viestiä tulemaan tai nappaa hihasta niin katsotaan sun tilanne, etsitään sulle sopivat toimintatavat ja lähdetään yhdessä tekemään töitä sun unelmien ja tavoitteiden eteen. Nautitaan matkasta ja pidetään kivaa! Kun tehdään asioita joista nautitaan ja jotka tuntuvat hyviltä, niin jaksetaan paremmin, saadaan tulosta ja ennen kaikkea tehdään muutoksesta pysyvää!

Erikoisosaaminen

Kehonkoostumuksen muokkaaminen
Tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu
Kehon tukilihaksiston vahvistaminen → suorituskyvyn parantaminen

Koulutus

Liikuntaneuvoja, liikunnanohjauksen perustutkinto, Varalan Urheiluopisto 2014-2017
◦ Personal trainer, Urheiluopistojen Yhdistys ry 2017
◦ Kuntosalivalmennuksen peruskoulutus, Urheiluopistojen Yhdistys ry 2017
◦ Ryhmäliikunnan syventävä jatkokoulutus, Suomen voimisteluliitto 2017

Fysioterapeutti, fysioterapian tutkinto-ohjelma, Savonia AMK 2017-2020
◦ Urheilufysioterapian peruskurssi, Suomen Urheilufysioterapeutit ry 2019
◦ Terveysliikunnan perusopinnot 2020

Valmennusta fysioterapeutin silmin:
millatukiainen.training@gmail.com
040 4118 935
IG: @millamaarria

________________________________________________________________________

JENNA

Olen Jenna Tauriainen, Personal trainer ja psyykkinen valmentaja.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja, josta työurani työskentelin pääasiassa psykiatrialla. Liikunta on ollut läsnä koko elämäni ajan. Voimistelu olikin pitkään päälajina, joka muuttui vuosien varrella show tanssiksi.

Ryhmäliikunta tuli mukaan jo nuorena tyttönä voimistelu saleilta, kunnes löysinkin itseni ohjaamasta aerobicia ja mietin, että tästähän mä tykkään. Ihmisten liikuttaminen on siis ollut ”kutsumusammattini” ja olen todella onnellinen siitä, että saan tätä työtä tehdä. Liikuttaa ja ohjeistaa ihmisiä hyvinvoinnin parissa, antaa vinkkejä treenaamiseen, jaksamiseen ja elämäntapamuutoksiin.

Valmennuksessa panostan asiakkaisiin aina kokonaisuutena, jos mieli voi hyvin niin jaksaa myös liikkua ja huolehtia itsestään paremmin. Jos haluat apua elämäntapamuutokseen, painonhallintaan, kuntosaliharjoitteluun tai muuhun hyvinvoinnin edistämiseen, ota rohkeasti yhteyttä.

Kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa!

Erikoisosaaminen
Elämäntapamuutokset
Kuntosaliharjoittelu
Psyykkinen valmennus
Fysiikkavalmennus
Pienryhmävalmennukset
Kehonhuolto/liikkuvuus

Koulutukset:
Personal trainer
Psyykkinen valmentaja
Kahvakuulaohjaaja
Eritysryhmien liikunnanohjaaja
Lähihoitaja

tmi.jennatauriainen@gmail.com
0445052261
IG: pt_jennatauriainen
______________________________________________________________________

IRA

Olen Ira Heinonen-Virkalevo, urheiluhieroja ja personal trainer, joka tunnetaan aidosta halusta auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilon sekä tulemaan vahvemmaksi toiminnallisen harjoittelun ja kehonhuollon avulla. Vahvempi sinä ei ole pelkästään vahva salilla, vaan myös sen ulkopuolella – omassa arkielämässä, jossa vietämme valtaosan ajastamme.

Liikunnan ilon puolesta vuodesta 2015
Liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2015 lähtien, ja vuosien varrella henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi mukaan ovat tulleet myös ryhmävalmennukset sekä ryhmäliikuntatunnit. Valmentajana korostan oikeiden liikeratojen sekä treenitekniikoiden oppimista, joiden avulla harjoittelu on turvallista sekä kehittävää.

Monipuolisesti eri lajeja
Liikuntaa olen vuosien aikana harrastanut monipuolisesti ja lajitaustaa löytyy mm. jääkiekon, salibandyn ja vesipallon parista. Pitkäaikaisin harrastukseni ratsastus on edelleen kuvioissa ja tämän lisäksi minut löytää useimmiten kuntosalin toiminnallisen harjoittelun tiloista.

Valmennuksen kulmakivet
Työskentelyni kulmakivenä pidän terveen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimoimista sekä liikunnan iloa. Eri osa-alueiden progressiivinen kehittäminen, oikean tekniikan korostaminen sekä valmennettavan yksilöllisyyden huomioiminen ovat valmennukseni avaintekijöitä.

Valmentajana itsensä kehittäminen on minulle yksi tärkeimmistä asioista, minkä takia pyrin kehittämään itseäni joka vuosi eteenpäin joko koulutusten merkeissä tai opiskelemalla itsenäisesti alaani liittyvää kirjallisuutta. Omasta mielestäni ikinä ei voi olla liian valmis, vaan aina riittää jotain uutta opittavaa.

Työssäni pidän erityisesti siitä, kun näen kuinka kipinä liikuntaan syntyy ja jokainen löytää itselleen sopivan tavan liikkua. Asiakkaiden onnistumiset – olivat ne sitten isoja tai pieniä – lämmittävät aina sydäntä.

Omien kokemusten kautta
Olen itse aikanani kärsinyt selkäongelmista, jotka ovat muovanneet omaa valmennusfilosofiaani sekä arvoja valmentajana. Itse olen siinä onnellisessa asemassa, että pahimmat selkäongelmat on pystytty jättämään taakse ja olen vuosien aikana pystynyt palaamaan takaisin salibandykentille.

Selkäongelmien lisäksi lievä ylirasitus on opettanut minua kuuntelemaan kehoani entistä tarkemmin. Molemmat kokemukset ovat opettaneet minulle valtavasti sekä muokanneet omaa ajatusmaailmaa harjoitteluun liittyen. Nykypäivänä ihannoidaan kovaa treenaamista, mutta olemme samalla unohtaneet sen, että kehomme kapasiteetti tulee jossain kohtaa vastaan; tämä voi esiintyä mm. erilaisina loukkaantumisina tai ylirasituksena.

Haluaisin pystyä viemään omia oppeja eteenpäin mahdollisimman paljon, jotta muiden ei tarvitsisi toistaa samoja virheitä, joita olen itse aikanani tehnyt.

Salilla saa tulla rohkeasti nykäisemään hihasta, jos mielen päällä on jotain kysyttävää. Tehdään sinusta yhdessä vahvempi niin salilla kuin arjessakin!

Erikoisosaaminen

Toiminnallinen harjoittelu
Liikkuvuusharjoittelu
Kehonhuolto
Ratsastajan kuntovalmennus

Koulutus

Liikkuvuusvalmentaja, 2022
M-Circuit-ohjaajakoulutus, 2022
Tervettä suorituskykyä-koulutus, 2017
Painonnoston ohjaajakoulutus 1, SPNL 2017
Faskiaalisten manuaalitekniikoiden perusteet, 2017
Kahvakuula ohjaajakoulutus 1, SPNL 2016
Fascia- ja Foam roller-ohjaaja, 2016
Raskausajanhieronta, 2016
Personal Trainer, Tsemppari 2014, kurssin priimus
Restonomi, Savonia-AMK 2013
Liikuntalääketieteen perusopinnot, Itä-Suomen Avoin Yliopisto 2010
Urheiluhieroja, ISLO 2008

Sekä muita lyhyempiä liikunta-alan koulutuksia mm.

Anni Vuohijoen painonnosto seminaari, 2020
Ratsastajan kehonhallinta, 2020
Lajiharjoitteluun tukea kuntonyrkkeilystä, 2019

ira@kuntojakeho.fi
040 8365 446
#vahvempisinä inspiraatiota:
IG: @kuntojakeho
YouTube: Kunto & Kehonhuolto Ira Heinonen