Huippu Center

Monipuolinen treeniympäristö koko perheelle

Huippu Center tarjoaa laadukkaan ja nykyaikaisen kuntosalin monipuolisine laitteineen, sekä ainutlaatuiset 400 neliötä eri vahvuisia trampoliineja ja useita pelipaikkoja kera laajan hyppymontun. Trampoliiniareenalla viihtyvät isommat ja pienemmät temppuilijat.

Huippu Center on osa Bellanrannan elämys- ja aktiviteettikeskusta, jossa liikkujat ja elämystenetsijät, perheet ja porukat kohtaavat.


Ota yhteyttä


Huipun arvot

Arvot kulkevat mukana päivittäisessä toiminnassamme ja toimivat ohjenuorana tulevaisuuden suunnittelussa.


Meillä liikkuu kaikki

Huippu Center on matalan kynnyksen liikuntakeskus, jonne jokaisen on mukava tulla lähtötasostaan tai tavoitteistaan riippumatta. Huipulla on jokaisella Huippufiilis!

Liikunnan ilo

Tarjoamme asiakkaillemme puitteet, joissa jokaisen on iästä tai kuntotasostaan riippumatta mahdollista löytää liikunnan ilo, se Huippufiilis!
Olet sitten lapsi tai hieman varttuneempi liikkuja, liikut yksin tai yhdessä, suosit kuntosalia tai vaikka tramppahyppelyä, Huipulla tuetaan jokaista. Huipputiimimme on asiakkaita varten!

Terveys ja hyvinvointi

Huipulla kannustetaan asiakkaita pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua matkallasi, tarvitset sitten apua kuntosaliharjoittelussa tai ravitsemuksessa. Myös psyykkistä valmennusta on tarjolla. Huippu Center kannustaakin kaikkia, niin yksilöitä kuin ryhmiä pitämään huolta päivittäisestä jaksamisestaan sekä auttaa jokaista kohti omia tavoitteitaan!

Turvallisuus ja puhtaus

Huippu tarjoaa siistit ja puhtaat välineet sekä tilat liikkumiseen. Myös henkilökunta huolehtii tilojen siisteydestä sekä kouluttautuu tapaturmien varalta säännöllisin väliajoin. Huollatamme myös tilojemme laitteita sekä välineitä säännöllisesti.

Avarat tilat ja ainutlaatuinen ilmankostutusjärjestelmä mahdollistaa vaivattoman hengittämisen läpi treenin sekä turvavälin ylläpitämisen.

Asiakkaiden käytössä on käsidesinfiointiaineiden lisäksi puhdistusliinat sekä desifiointiainepullot, joiden avulla varmistetaan harjoittelun aloittaminen varmasti puhtailta pinnoilta.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voit pyytää vastaanotostamme lisätietoja tai antaa meille palautetta. Vastaanottomme vastaa viesteihin aukioloaikojen puitteissa. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä myös suoraan henkilökuntaamme, kuten liikuntakeskuksen johtajaan tai yritysmyyntiin/ryhmäliikuntavastaavaan.